Bokserier og rekkefølgen

  • Publisert: 11.05.2021

I e-biblioteket vårt finner du en god del e-bøker og lydbøker som inngår i en serie. Men hvilke bøker henger sammen i et mangfoldig forfatterskap? Hvilken bok er først og hvilken er den neste? Her finner du oversikter over mange av bokseriene og føljetongene du kan låne hos oss.

Les bøkene i riktig rekkefølge
Les bøkene i riktig rekkefølge

Bokserier i E-bibliotek for sjøfolk

Her er oversikt over mange av trilogiene, kvartettene osv. i ulike sjangere som du finner i biblioteket vårt, både av norske og utenlandske forfattere, de nye og klassikerne.  Kanskje oppdager du en oppfølgerbok du ikke visste om, eller blir inspirert til å ta fatt på en nye serie?

Kriminalbøker i rekkefølge

Du finner også mange krimbøker i biblioteket vårt. Lurer du på hvor mange bøker det finnes om etterforskerne Harry Hole, Jack Reacher eller andre krimhelter? På Trondheim folkebibliotek sin hjemmeside finnes en oversikt over både  krimheltene, bøkene om dem og rekkefølgen.

Norske serieromaner

Kjærlighetsromaner finner du også. Nettsiden Norske Serier har oversikt over norske serieromaner, mange med romantikk sentralt i handlingen. Her er oversikt over både pågående føljetonger og komplette serier som er avsluttet.

Book Series in order

Dette er en internasjonal nettside som holder oversikt over alle bøker utgitt på engelsk som inngår i en serie. Forfatternes bokserier kan sorteres etter utgivelse, og i noen tilfeller også etter kronologi.

Fant du det du lette etter?

NB! Ikke skriv inn personopplysninger her.

Vi svarer ikke på henvendelser. Tilbakemeldinger gitt her brukes kun til forbedring av nettsidene.

Til toppen