Fritidsbåtkonferansen 2018

  • Publisert: 10.11.2017

Er du opptatt av Fritidsbåt, sikkerhet og miljø? Da er Fritidsbåtkonferansen stedet for deg. Fritidsbåtkonferansen 2018 går a stabelen torsdag 19. april 2018

båt i sjøen

Fritidsbåtkonferansen 2018 innledes med kveldsarrangement onsdag 18. april og selve konferansen torsdag 19. april, 2018

Om Fritidsbåtkonferansen:

Direktoratet ønsker at Fritidsbåtkonferansen skal være en møteplass for politikere, offentlige aktører, kompetansemiljøer, frivillige organisasjoner og næringen.

Med Fritidsbåtkonferansen ønsker vi å bidra til bedre sikkerhet for fritidsbåtbrukere gjennom dialog, erfaringsutveksling og idémyldring.

Tema i 2018

Programmet er under utarbeiding, men vi garanterer mange interessante foredrag og diskusjoner.

Om du har noen gode ideer til interessante tema eller foredragsholdere, send gjerne en mail til Helga Maria Sund på hmsu@sdir.no

Program

Program vil bli lagt ut på denne siden når det er klart

Tid og sted

Konferansen holdes på Scandic Maritim i Haugesund, torsdag 19. april. Kvelden før, onsdag 18. april, inviterer vi til mat og sosial sammenkomst med litt faglig innhold i kantinen på Sjøfartsdirektoratet. Det er også mulig å booke møterom på Sjøfartsdirektoratet på dagtid 18. april for eventuelle møter.

Pris

Vi kommer tilbake til dere med pris for 2018

Overnatting

Bestilling av overnatting gjøres i påmeldingsskjema, men er ikke inkludert i konferanseavgiften.

Spørsmål

For spørsmål om konferansen, ta kontakt med Helga Maria Sund på 93813965  eller send en e-post. Ta også kontakt for informasjon om å være utstiller eller booke møterom.

Kveldsarrangement på Sjøfartsdirektoratet 18. april.

I forbindelse med Fritidsbåtkonferansen arrangerer vi en sosial samling for deltakerne om kvelden den 18 april. Dette foregår i Sjøfartsdirektoratets lokaler.

Kveldsarrangementet er gratis.

Til toppen