Fritidsbåtkonferansen 2023

Nå har vi åpnet for påmelding til årets fritidsbåtkonferanse som arrangeres i Haugesund for 10. gang den 29. mars 2023. Årets hovedtema er Båtlivsundersøkelsen 2023.

båt i sjøen
FOTO: Berit Sømme/Mediafarm

Program

Konferansen holdes på Quality Hotel™ Maritim. i Haugesund onsdag 29. mars 2023

Registrering finner sted fra kl. 08.00. Konferansen starter kl. 09.00.

Kveldsarrangement

Tirsdag 28. mars kvelden før fritidsbåkonferansen, inviterer vi til mat og sosial sammenkomst i kantinen i Sjøfartsdirektoratets lokaler i Haugesund. Dette arrangementet er gratis for deltakere på konferansen.

Tid: kl. 19.00
Sted: Sjøfartdirektoratets kantine i Haugesund

Pris

Pris for konferansen 29. mars er 2500,-

Utstillerplass (2 x 3 m) med ett konferansepass koster 5500 kr.
Kveldsarrangementet 28. mars er gratis.

Overnatting

Bestilling av overnatting gjøres i påmeldingsskjemaet og kommer i tillegg til konferanseavgiften. Betaling gjøres direkte til hotellet av den enkelte deltakeren. Hotellet kan garantere overnatting frem til 10 dager før konferansen, så vi anbefaler tidlig påmelding. 

Presse

Dersom du er fra media og ønsker å dekke konferansen, melder du deg på med all informasjon og merker av for "presse" i deltakerkategorien.

Om fritidsbåtkonferansen:

Direktoratet ønsker at fritidsbåtkonferansen skal være en møteplass for politikere, offentlige aktører, kompetansemiljøer, frivillige organisasjoner og næringen.

Med fritidsbåtkonferansen ønsker vi å bidra til bedre sikkerhet for fritidsbåtbrukere gjennom dialog, erfaringsutveksling og idémyldring.

Fant du det du lette etter?

NB! Ikke skriv inn personopplysninger her.

Vi svarer ikke på henvendelser. Tilbakemeldinger gitt her brukes kun til forbedring av nettsidene.

Til toppen