Sikker fisker 2019

  • Publisert: 14.05.2019

Sikker fisker 2019 gikk av stabelen i Ålesund 6. - 7. mai.

Førstehjelp
Her er Terje Rødahl fra Safepath i ferd med å demonstrere førstehjelp under Sikker fisker-konferansen i Ålesund
FOTO: Hilde Stange

«Det at elevene fra Fosnavåg naturbruk/ fiske og fangstlinja fekk delta i lag med oss var fantastisk bra. Det er svært viktig dei får en forståelse for samarbeidet ein fisker og Sjøfartsdirektoratet har for å skape trygge og gode rammer om bord i fiskefartøy»

Den 6. og 7. mai ble konferansen Sikker fisker arrangert for tredje gang. Denne gang var konferansen lagt til vakre Ålesund og samlet rundt 140 deltakere fra hele landet. Spesielt hyggelig syns vi det var at to skoleklasser fra fiskerilinja ved Herøy videregående skole deltok på hele konferansen. Som en fiskeskipper sa det: «Det at elevene fra Fosnavåg naturbruk/ fiske og fangst linja fekk delta i lag med oss var fantastisk bra. Det er svært viktig dei får en forståelse for samarbeidet ein fisker og sjøfartsdirektoratet har for å skape trygge og gode rammer om bord i fiskefartøy».

I løpet av konferansen sørget 17 foredragsholdere for et variert og faglig interessant innhold. 

Både oppslutning om konferansen og tilbakemeldinger fra deltakerne sier oss dette er en sikkerhetskonferanse som er kommet for å bli, neste gang blir i 2021. 

  

Publikum var bredt sammensatt. Både  fiskere, fiskebåtredere, fiskeriorganisasjoner, forsikring, utstyrsleverandører, forsknings- og studentmiljøer deltok på konferansen. 

 Mann-over bord øvelse. Ikke lett å komme seg om bord med blytung varmedress!

Wilhelm Carlsen med viktig budskap: tid redder liv! Fiskerne må varsle tidlig i nød.

Ola Inge Grønnevet fra Halsteinsen Granit, viktigheten av å ha fokus på sikkerheten til mannskapet i design og utrustning av fartøy.

  

 

 

 

 

 

Fant du det du lette etter?

NB! Ikke skriv inn personopplysninger her.

Vi svarer ikke på henvendelser. Tilbakemeldinger gitt her brukes kun til forbedring av nettsidene.

Til toppen