Invitasjon Nordsjøcupen 2023

God stemning under Norsjøcupen 2019.
God stemning under Norsjøcupen 2019. Foto: Sjøfartsdirektoratet


Den tradisjonsrike Nordsjøcupen har hatt en ufrivillig pause under årene med pandemi. Etter hvert som reisevaner har normalisert seg har Velferden fått mange henvendelser om det ikke snart blir Nordsjøcup igjen. Og endelig kan vi gi et positivt svar!

Grunnet ombygging av motorer hos Fjordline kan vi ikke reise i starten av mai som vi har gjort. I stedet satser vi på et nydelig vær og gode forhold senere på sommeren. Avreise fra Bergen blir onsdag 23. august, og en er tilbake fredag 25. august.

Supportere under Norsjøcupen i 2019.
Supportere under Norsjøcupen i 2019. Foto: Sjøfartsdirektoratet


Om du enda ikke har hatt anledning til å være med på Nordsjøcupen, og kanskje ikke helt vet hva det er, så er det først og fremst en god blanding av fotballturnering og sosial tur. Kanskje mest av det siste. Flere lag har gjerne flere supportere enn spillere med seg. Og det gjør også sitt til den gode stemningen og gleden over å være med i deilige Danmark.


Hele arrangementet er på Hirtshals idrettssenter, og vi får servert både frokost, lunsj og bankettmiddag der.

Bankett med premieseremoni i 2019.
Bankett med premieseremoni i 2019. Foto: Sjøfartsdirektoratet


Vi håper og tror på stor oppslutning etter flere års pause. Om du vil være supporter eller spiller bestemmer du selv. Det er ikke noe krav om å være så god i fotball for å være med. Det er anledning både for sjøfolk og ansatte på hovedkontoret til rederiene å være med. For husk, om vi skal lage en folkefest trenger vi først og fremst folk😊

Meld deg på innen 30. juni 2023 eller be om mer informasjon til idrett@sdir.no.