Sjøsikkerhetskonferansen 2020 blir digital

  • Publisert: 14.01.2020

På grunn av Covid-19 pandemien har Sjøfartsdirektoratet besluttet å gjennomføre Sjøsikkerhetskonferansen som en digital uke gjennom ulike webinarer 21.-25. september.

Julie Kolbeinsvik fortalte sin historie på Sjøsikkerhetskonferansen 2019 om da Northguider grunnstøtte på Svalbard i desember 2018.
Julie Kolbeinsvik fortalte sin historie på Sjøsikkerhetskonferansen 2019 om da Northguider grunnstøtte på Svalbard i desember 2018.

Digital uke

-Den årlige nasjonale Sjøsikkerhetskonferansen har hatt mange deltakere hvert år som har gitt gode tilbakemeldinger på tema og gjennomføring. Derfor ønsker vi å legge til rette for en digital løsning med god kvalitet og temaer innen sikkerhet, som har interesse for den maritime næringen, sier fungerende sjøfartsdirektør Lars Alvestad.

Vi ser for oss at vi har 1-2 ulike webinarer hver dag med ulike tema og at en kan melde sin interesse på hvilke tema en ønsker å være med på. Webinarene vil bli gjennomført i uke 39, samme uke som konferansen var planlagt.

Programmet er under planlegging, men vi har noen tema på plass allerede.

  • Presentasjon av stor spørreundersøkelse vedr. maritim sikkerhet;
  • Hva er sikkerhetskultur?
  • Green shipping program
  • Presentasjon av temarapport vedr. teinefiskeulykker v/Statens havarikommisjon
  • Da korona traff – hvordan gjøre tilsyn under en pandemien?

Mer informasjon og link til påmelding til de ulike webinarene vil bli lagt ut her i august. 

Har du spørsmål ta kontakt med Kristin Davidsen på tlf. 414 19 751 eller Hedda Grip Vikse på tlf. 922 31 586. Send e-post til konferanse@sdir.no

 

Fant du det du lette etter?

NB! Ikke skriv inn personopplysninger her.

Vi svarer ikke på henvendelser. Tilbakemeldinger gitt her brukes kun til forbedring av nettsidene.

Til toppen