Vil du være utstiller under Sjøsikkerhetskonferansen 2018?

  • Publisert: 20.06.2017

Bilde av skip

Utstillingsareal og priser

Utstillingsarealet som tilbys blir en delvis integrert del av konferansesalen. All kaffe, frukt og dessert vil bli plassert i utstillingslokalet og det er satt av tid til besøk av utstillinger i programmet utover lunsjtiden.

Vi tilbyr 7-10 m2 med strøm og wi-fi oppkobling til en pris av kr. 12.500,-.

Du (en person) vil da kunne delta på konferansen, inklusiv 2 lunsjer og kaffe/kake/frukt i pauser og festmiddag med underholdning på onsdag den 26. september.

Transport til/fra Haugesund, materiell til stands og hotell overnatting må den enkelte utstiller selv dekke, men vi kan yte praktisk bistand.

Program, påmelding og påmeldingsfrist

Ønsker du å delta må du registrere deg som (kategori) utstiller i påmeldingsskjemaet som du finner på linken under, fint om du også sender en epost til Hedda Grip Vikse hkg@sdir.no så kan vi ha en dialog. 

Meld deg på konferansen her

Vi ønsker å presentere alle utstillerne i begynnelsen av konferansen fra scenen. Du får 1 minutt til å fortelle om din bedrift. Fint om dere kan sende logoen deres i høyoppløselig fil da den skal brukes til presentasjonen fra scenen og i programmet vårt. Send logoen  til konferanse@sdir.no

Vi ønsker rask tilbakemelding på deltagelse og senest innen 1. september.

Til toppen