Trekker unge inn i ledergruppene

  • Publisert: 02.12.2019

Sjøfartsdirektoratet har de siste årene ansatt flere unge. Nå trekker direktoratet noen av disse inn i ledergruppene og toppledelsen for å dele erfaring og kompetanse.

På bildet ser du ledergruppen som nå har fått ung innsikt.
F.v.: Senioringeniør Jesco Nagel, overingeniør Benjamin Vist Hagen, fungerende sjøfartsdirektør Lars Alvestad, rådgiver Elisabeth Hvaal Lingaas,rådgiver Iselin Landa Osmo og avdelingsdirektør John Malvin Økland.
FOTO: Hedda Grip Vikse

- Vi ble inspirert av Næringsforeningens ungdomsmobilisering og har besluttet å invitere fire unge under 36 år til å delta i Sjøfartsdirektoratets ulike ledergrupper, sier avdelingsdirektør John Malvin Økland.

Det var Økland selv som foreslo denne ordningen for toppledelsen etter ett arrangement i Haugesund. Han fikk umiddelbart gehør for å jobbe videre med forslag til en ordning om å trekke inn noen av de mange unge, velutdannede menn og kvinner i direktoratets ulike ledergrupper, samt toppledelsen. Målet med ordningen er å dele erfaringer og få inn nye impulser i lederteamene.

– Sett ut fra interessen om å delta i ledergruppene tror vi dette er noe som har blitt tatt godt imot i organisasjonen, sier Økland.

Ordningen skal evalueres etter ett år.

Fant du det du lette etter?

NB! Ikke skriv inn personopplysninger her.

Vi svarer ikke på henvendelser. Tilbakemeldinger gitt her brukes kun til forbedring av nettsidene.

Til toppen