Innspill til årets Sjøsikkerhetskonferanse

  • Publisert: 17.04.2019

Har du innspill til temaer som bør tas opp under Sjøsikkerhetskonferansen 2019? Nå har du mulighet til å sende programkomiteen ditt forslag.

På bildet ser du en paneldebatt under Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund.
DEBATT: Det ble bred dekning av Tide Carrier under Sjøsikkerhetskonferansen i 2018, her med paneldebatt mellom flere av instansene som var involvert i hendelsen.
FOTO: Bjarte Amble, Sjøfartsdirektoratet

Planleggingen av Sjøsikkerhetskonferansen 25. og 26. september i Haugesund er godt i gang, men vi tar selvsagt imot gode forslag og idér til både tema og foredrag.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger fra deltakerne på konferansen hvert år. Mange er engasjert i sikkerhetsarbeid og sitter derfor på gode innspill som vi bør notere oss, sier Kristin Davidsen, koordinator for konferansen i Sjøfartsdirektoratet.

Helse, miljø og sikkerhet

Temaene må være relatert til helse, miljø eller sikkerhet innen sjøfartsnæringen. Kom gjerne med konkrete forslag på fordragsholdere – det kan gjerne være innsender selv eller andre.

Ettersom planlegging allerede er i godt i gang er det ønskelig med en rask tilbakemelding. Send en e-post til konferanse@sdir.no.

Fant du det du lette etter?

NB! Ikke skriv inn personopplysninger her.

Vi svarer ikke på henvendelser. Tilbakemeldinger gitt her brukes kun til forbedring av nettsidene.

Til toppen