Jeg gleder meg til å bli en del av dette sterke laget og ser fram til å jobbe med synliggjøring av den fantastiske innsatsen kvinner gjør i den maritime næringen, sier Whittle, som til daglig jobber med å promotere det norske flagget for Sjøfartsdirektoratet. 

Siri Sundal Shield tar over lederskapet fra Pia Meling, som har hatt rollen de siste to årene. Sundal Shield har omfattende megler- og forretningsutviklingserfaring fra skipsmeglere som Clarksons, Howe Robinson and Simpson Spence and Young i London og Bergen. 

–  Jeg føler meg veldig privilegert som kan påta meg denne rollen med et så sterkt team, i det som er en utrolig spennende tid i vår bransje. Vi står overfor et massivt teknologisk skifte og nye miljøstandarder, og for å møte disse utfordringene trenger vi de klareste hodene. Forskning viser at organisasjoner med fokus på mangfold og inkludering ikke bare er mer innovative og solide, de er også mer lønnsomme. Å viske ut kjønnsubalansen i shippingsbransjen er det som driver oss i WISTA, sier Sundal Shield i en pressemelding.   

 Mer informasjon om WISTA Norway finner du her