NORSJØCUPEN 2024: Sjøfartsdirektoratet har lang tradisjon for å arrangere fotballturnering i Danmark. Årets turnering arrangeres fra onsdag 28. til fredag 30. august. Se lenke til påmelding nederst i artikkelen.

Se video fra fjorårets begivenhet:

Fotball med krydder

Nordsjøcupen er primært en fotballturnering, men med andre aktiviteter som krydder i tillegg.

– Det aller viktigste er det sosiale fellesskapet, på tvers av både lag og rederier. Har du lyst på et par dager på tur til Hirtshals i Danmark for å ha det kjekt sammen med gode kolleger, er Nordsjøcupen noe for deg. Du trenger ikke være supersprek eller fotballspiller for å være med. Bli like gjerne med som supporter, oppfordrer Sverre Flatebø, arrangør i Sjøfartsdirektoratet.

Nordsjocup3.jpg

Førstemann til mølla

I 2023 ble plassene fylt opp og flere lag ble stående på venteliste, uten å få reise på cupen.

– Vi har fått noen ekstra plasser i år og håper alle som ønsker det kommer seg med. Det er likevel førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder, sier Flatebø.

Reisen starter i Bergen på formiddagen, onsdag 28. august, og går via Stavanger til Hirtshals. Hele torsdag 29. august tilbringes i Danmark. Hjemreisen starter torsdag kveld, 29. august, med ankomst Stavanger og Bergen på formiddagen, fredag 30. august.

Nordsjocup2.jpg